Már hónapok óta dolgozunk egy projecten, melyről eddig nem nagyon beszéltünk, de sok kihívást tartogatott és fog is tartogatni a jövőben.
Januárban elstartol újra a Dakar mezőnye a 20 éves magyar csapattal és Szalay Balázzsal az afrikai kontinensen. Sokat gondolkoztunk, hogy hogyan támogathatnánk, népszerűsíthetnénk a Dakart és Balázsék csapatát, míg rájöttünk, hogy nem szponzorációs ajánlatokkal, hanem co-branding és lojalitás programokkal keressük fel partnereinket, cégeinket. Az egyedi Dakar kollekció sok partnerünk tetszését elnyerte, sokan döntöttek karácsonyi ajándékozás kapcsán a kollekció mellett.
Szeretnétek Ti is hozzájutni 20 éves, jubileumi Dakaros, Szalay Balázs autogramjával ellátott pólókhoz, bögrékhez, baseball sapkákhoz, túlélő eszközökhöz? Jó hírünk van, nem csak céges partnereinknek tartogattuk ezeket az egyedi darabokat. November elejétől a Baumax-x és Office Depot üzletekben is megtalálható a Dakar kollekció, ahol 3000Ft feletti vásárlás vagy bármilyen értékű Loctite vásárlása esetén 40% kedvezménnyel juthattok hozzá a limitált relikviákhoz.
A család férfi tagjai biztosan örülnének egy Dakaros karácsonyi ajándéknak 😉

És még a legjobbat nem is mondtuk, keressétek a Dakar standját decemberben a Westendben, és csodáljátok meg közelről is, hogy milyen szuper autót sikerült idénre összerakni!

dakar